image

Despre noi

Dincolo de timp, trecerea in vesnicie este o etapa marcanta din vietile noastre, care reprezinta in esenta un cumul de trairi greu de gestionat si resimtit. Cu toate acestea, atunci cand vorbim despre cei apropiati noua, este dificil sa ne pastram resursele emotionale pentru a reusi sa parcurgem drumul dureros catre eternitate, sau inmormantarea. In aceste momente de tristete si profunde regrete, firma noastra de pompe funebre va pune la dispozitie o varietate de servicii funerare, de calitate, prestate cu maxima discretie si respect, facand intodeauna o prioritate din nevoile si cerintele dumnevoastra. Va asiguram de profesionalismul si seriozitatea noastra, iar din dorinta de a prelua sarcinile aferente organizarii unei astfel de ceremonii, suntem pregatiti sa ne adaptam fiecarei circumstante.

image

Ne dorim ca fiecare eveniment de aceasta natura sa capete nota de distinctie cuvenita, iar astfel, cartea noastra de vizita poarta semnatura celor care ne-au acordat si ne acorda increderea in ceea ce priveste fiecare detaliu al unei ceremonii de inmormantare.

Misiunea noastra este de a va ajuta sa depasiti intr-un mod uman momentele nefericite, iar astfel, inclusive pachetele noastre de pret sunt unele accesibile. De asemenea suntem deschisi si platii realizate in baza cuponului de pensie decontat de catre Casa Nationala de Pensii.

Conform legislatiei in vigoare, firma noastra detine autorizatie din partea Directiei de Sanatate Publica pentru desfasurarea activitatii.